Уникатни капи за ладната зима

Плетењето секогаш било кул, па така ако имате жива баба еве неколку идеи за зимава да ја натерате да ви сплете една капа.

kapa14 kapa13 kapa12 kapa11 kapa10 kapa9 kapa8 kapa7 kapa6 kapa5 kapa4 kapa3 kapa2 kapa1 kapa