Летовање

Токму така…

Еден на Еден и Савана ја имаат број 1 програмата за млади ова лето! Одиме заедно во Кавос и Глифада!

Одбери го твојот одмор и резервирај до 30 април за топ цени…

Повеќе на www.savana.mk