Првиот подарок за свадбата Ковачевиќ го доби во „Еден на Еден“

Бројни обожавателки вчера чекаа пред студиото на „Еден на Еден“ каде се снимаше епизодата со Саша Ковачевиќ. Српскиот пејач беше пречекан со многу љубов од сите присутни во публиката, но не остана само на тоа. Две верни обожавателки, на Ковачевиќ му донесоа подарок за неговиот нов ресторан во Белград. Ковачевиќ во „Еден на Еден“ зборуваше … Продолжи со читање Првиот подарок за свадбата Ковачевиќ го доби во „Еден на Еден“