Ретро ТВ

Ах жени, жени…

Обраќање на Жаре до јавноста, на дневен ред жени. Од сезона 6 Еден на Еден.

Мудри зборови од Пајак

Мудри зборови од Пајак, можеби ќе ви се послужат за викендот.

Јамб Коцки со Жарко Коцкица

Моментот кога Жарко Коцкица прв пат се запозна со Спасе. Од сезона 5 на Еден на Еден.

„No Diggity“ има македонски корени

Момците од „Blackstreet“ открија дека за нивниот хит добиле инспирација од Александар Сариевски. Од сезона 6 на Еден на Еден.

Снимен разговор меѓу Жаре и Спасе

Бидејќи бомбите се уште се актуелни, да се потсетиме на снимениот разговор меѓу Жаре и Спасе.

Ајде Тошо, нек се угоде!

ЕВЕ БОМБА – Васко К15 реши да се жени! Му посакуваме се најдобро на нашиот добар пријател и многу убави брачни моменти 🙂 Еве го неговото гостување во Еден на Еден пред 2 сезони кога на крајот од неговото интервју зборуваше со Жаре токму на темата брак!

Жељко Самарџиќ и Жаре – 9000 метара

Жељко Самарџиќ и Жаре го свират хитот на балканскиот шармер, 9000 метара. Од сезона 5 на Еден на Еден

© 2018 Еден на Еден. Сите права задржани. Web by Glitch Agency. Hosted by xo.mk.