Ретро ТВ

Кој е вистинскиот Васко Ефтов?

На снимањето на влезниот скеч за емисијата со Васко Ефтов, тој покажа дека има и одлична смисла за хумор. Од сезона 6, Еден на Еден.

Драган Бјелогрлиќ за Ристановски и Де Ниро

Драган Бјелогрлиќ зборува за Никола Ристановски и неговите улоги во Монтевидео и за Роберт Де Ниро и неговата поврзаност со Србија. Од сезона 5 Еден на Еден

Утринска лига – Предвремени избори

Утринска лига, вашето чистилиште на душата… Тема на денот, предвремени избори. Од сезона 5 Еден на Еден.

Пуштање со Јелена Розга

Хрватската пејачка Јелена Розга во „Пуштање со Жаре или начини на кои не треба да се пушташ на девојка”. Од сезона 5 на Еден на Еден

Лила ве советува

Од свое искуство, совети за среќен брак од Лила Филиповска. Од сезона 6 Еден на Еден.

© 2018 Еден на Еден. Сите права задржани. Web by Glitch Agency. Hosted by xo.mk.