Ретро ТВ

Жаре и Сашко како Ефтов и Калински

Жаре и Сашко се пробаа во слободни имитации. Еве како би изгледало кога Калински би купувал бурек од Ефтов. Од сезона 6 Еден на Еден.

Во тангентата – со Жарко Збрефтов

Нова политичка емисија која има право да ја знае вистината. Во тангентата со Жарко Збрефтов, од сезона 5 Еден на Еден.

Прават ли пратениците ајвар?

Пред неколку години, Жаре беше во Собранието на РМ да ги праша пратениците дали прават ајвар.

И бабите имаат Фејсбук

Жаре се обраќа до јавноста, овој пат на дневен ред дојде Фејсбук, од сезона 6, Еден на Еден.

Кај е Спасе?

Спасе се немаше јавено неколку емисии, па решивме да го побараме ние, да видиме дали е добро. Од сезона 6, Еден на Еден.

Елена Ристеска на хелиум

Хелиумот беше неизбежен во изминатата сезона 6. Слушнете како звучи Елена Ристеска и нејзиниот хит „А можевме“ на хелиум.

Нина Јанева – Ајде да летаме

Нина Јанева ни беше музички гостин во Еден на Еден. Слушнете ја одличната преработка на познатиот хит „Ајде да летаме“ од Каролина. Од сезона 6 Еден на Еден.

Јамб Коцки со Жарко Коцкица

Ексклузивно – најновиот хит квиз Јамб Коцки! Моментот кога го запознавме Спасе. Од сезона 6 Еден на Еден.

© 2018 Еден на Еден. Сите права задржани. Web by Glitch Agency. Hosted by xo.mk.