Ретро ТВ

Еволуцијата на нашата најавна шпица

Кога имаш емисија што трае седум сезони, логично е да еволуираш. Меѓу многуте работи што се сменија од почетокот на нашата емисија до сега е и најавната шпица. Погледнете како еволуираше таа во последните неколку години:

Самсоненко и Андреа Лекиќ во 1на1

Ексклузивно гостување на сопственикот на ФК,РК и ЖРК Вардар! Плус, најдобрата ракометарка на светот. Од сезона 5 Еден на Еден

Како ни започна минатата сезона

Вака ни стартуваше минатата сезона, погледнете како помина состанокот со главниот на сите телевизии

Лазар Леќич е добитник на наградата за животно дело (погледнете го неговото гостување)

Македонската кошаркарска легенда Лазар Леќич, е добитник на наградата за животно дело 8-септември. Имавме чест да ни биде гостин во изминатата сезона. Од сезона 6, Еден на Еден

Како е да се биде Миле Паника по дома

Бранко од К15 беше гостин оваа сезона во ‪Еден на Еден, слушнете како е да се биде Миле Паника по дома.

© 2018 Еден на Еден. Сите права задржани. Web by Glitch Agency. Hosted by xo.mk.