Драган Бјелогрлиќ за Ристановски и Де Ниро

Драган Бјелогрлиќ зборува за Никола Ристановски и неговите улоги во Монтевидео и за Роберт Де Ниро и неговата поврзаност со Србија. Од сезона 5 Еден на Еден