Актерите од Монтевидео го свират хитот на Бајага „Град”

Актерите од „Монтевидео, се гледаме!” – Петар Стругар, Андрија Кузмановиќ и Иван Зекиќ заедно со Жаре свират своја верзија на хитот на Бајага „Град” во Еден на Еден, сезона 5.