Емисии

А сад адио СЕЗОНА 8

Со вчерашната последната Best of епизода и официјално ѝ кажуваме ЧАО на Еден на Еден сезона 8! Имавме повеќе од 30 одлични гости од секоја професија: Пејачи, актери, политичари, доктори, спортисти, бизнисмени, водители, па дури и нашите сниматели! Се забавувавме со безобразните карти, се плукавме кога веќе не се издржуваше, читавме лоши твитови, пеевме, игрвме… Ја […]

Радио финти на Бубо Каров

Бубо Каров е човек со мал милион приказни од неговата кариера. А неговата кариера е полна со анегдоти од неговите радио и ТВ денови. Слушнете и сами какви “пренкови” правел Бубо во неговите помлади денови 😀 Целата епизода – Клик

Специјално шоу со Бубо Каров!

Осмата сезона на #1на1 продолжува со специјалите. Во последната епизода од нашето шоу имавме супер опуштен разговор со нашите соседи – Бубо Каров и Стево! Радио финтите на Бубо можете да ги чуете тука.

Тајфата во живо во Еден на Еден

Oсвен што ни помогнаа со “Топ 5 работи што му се познати на секој македонски музичар“, Тајфата и Димитар Андоновски ни се претставија во живо со песната “Fragile” Целата епизода со нашите сниматели – Тука Автомобилските авантури на нашите сниматели – Клик

Aвтомобилските авантури на нашите сниматели

Не е лесно да си снимател 😀 Целата епизода е достапна тука, а со клик на следниот линк можете да  го погледнете настапот на Тајфата во #1на1

Специјално издание на Еден на Еден!

Откако ја завршивме студиската едиција на #1на1 за оваа сезона време е да се префрлиме на неколку специјални шоуа 😀 Во првиот наш специјал гости ни беа нашите сниматели! Автомобилските авантури на снимателите – Клик Тајфата во живо во нашето шоу – Тука

ЕДЕН НА ЕДЕН СПЕЦИЈАЛ!

Заврши уште една сезона на #1на1 полна со одлични гостувања во нашето студио. Но(!!!) нашата екипа не е спремна за летовање! Ние ќе продолжиме уште појако за да ви понудиме уште неколку специјални епизоди до крајот на осмата сезона. Започнуваме со нашите сниматели, оваа сабота во 19:15 на Телма 🙂

Македонски филмови со/без една буква!

Во епизодата со Миа Костова и Д-р Боби Лазаревски го дебитиравме сегментот ‘Македонски филмови со/без една буква’. А во сегментот ги прикажавме македонските филмови со… и без една буква. Многу очигледен наслов 😀 Топ 5 работи што ги слуша секој музичар во Македонија – Клик

Oдлична емисија со Миа Костовa и Д-р Боби Лазаревски!

Во последната студиска емисија за оваа сезона имавме супер шоу со Миа Костова и Д-р Боби Лазаревски. Пред да се префрлиме на #1на1 специјал емисии се забавувавме играјќи “Безобразни карти”, кажувајќи ги петте работи што ги слуша секој музичар во Македонија, а секако имавме и монолог 😀

© 2017 Еден на Еден. Сите права задржани. Web by Glitch Agency. Hosted by xo.mk.