Горан Пандев: Целосно гостување во Сезона 15

Оваа #Сезона15, решивме да посветиме повеќе време на гости кои тоа го заслужуваат.

Доколку не успеавте да ги погледнете епизодите на ТВ, двата дела од гостувањето на Горан Пандев се достапни на нашиот Јутјуб канал!

Исто така, епизодата е достапна и во поткаст форма на Spotify и Apple Podcasts.