Бајага: Целосно гостување во Сезона 15

Оваа #Сезона15, решивме да посветиме повеќе време на гости кои тоа го заслужуваат.

Доколку не успеавте да ги погледнете епизодите на ТВ, двата дела од гостувањето на Момчило Бајагиќ – Бајага се достапни на нашиот Јутјуб канал!