Бора Чорба: Целосно гостување во Сезона 15

Оваа #Сезона15, решивме да посветиме повеќе време на гости кои тоа го заслужуваат.

Доколку не успеавте да ги погледнете епизодите на ТВ, двата дела од гостувањето на Бора Чорба се достапни на нашиот Јутјуб канал!

Исто така, епизодата е достапна и во поткаст форма на Spotify и Apple Podcasts.