Сашко Коцев: Целосно гостување во Сезона 15

Оваа #Сезона15, решивме да посветиме повеќе време на гости кои тоа го заслужуваат.

Доколку не успеавте да ги погледнете епизодите на ТВ, двата дела од гостувањето на Сашко Коцев се достапни на нашиот Јутјуб канал!

Исто така, епизодата е достапна и во поткаст форма на Spotify и Apple Podcasts.