Тони Михајловски: Целосно гостување во Сезона 15

Оваа #Сезона15, решивме да посветиме повеќе време на гости кои тоа го заслужуваат.

Доколку не успеавте да ги погледнете епизодите на ТВ, целосното гостување на Тони Михајловски е достапно на нашиот Јутјуб канал!

Исто така, епизодата е достапна и во поткаст форма на Spotify и Apple Podcasts.