Бубо Каров: Целосно гостување во Сезона 15

Оваа #Сезона15, решивме да посветиме повеќе време на гости кои тоа го заслужуваат.

Доколку не успеавте да ги погледнете епизодите на ТВ, двата дела од гостувањето на Бубо Каров се достапни на нашиот Јутјуб канал!

Исто така, епизодата е достапна и во поткаст форма на Spotify и Apple Podcasts.