Жаре, Пајак и Спасе за време на снимање

Жаре и Пеперминт со спонтан и смотан фристајл за време на снимањето на една од #1на1 епизодите, од сезона 6.

© 2018 Еден на Еден. Сите права задржани. Web by Glitch Agency. Hosted by xo.mk.