Лазар Леќич е добитник на наградата за животно дело (погледнете го неговото гостување)

Македонската кошаркарска легенда Лазар Леќич, е добитник на наградата за животно дело 8-септември. Имавме чест да ни биде гостин во изминатата сезона. Од сезона 6, Еден на Еден

© 2018 Еден на Еден. Сите права задржани. Web by Glitch Agency. Hosted by xo.mk.