Одлична емисија со ракометарот на Вардар Столе Стоилов

Да се потсетиме на одличното гостување на Столе Стоилов во изминатата сезона 6 во Еден на Еден.

© 2018 Еден на Еден. Сите права задржани. Web by Glitch Agency. Hosted by xo.mk.