Херој на еден ден

Во ден кога Македонија го доби и вториот натпревар во првата фаза од Европското првенство, а во тек се преговорите за името во Њујорк, интернетот ништо не го расположи толку колку едно меме (или мим ради хејтерите).

Ова е само дел од нашиот придонес во оваа тажна сага за едно тажно меме

 

Бонус 1

Бонус 2

Новото интервју на Жарко Збрефтов!