Зад камера

Последно снимање за сезона 9

Фотографии од снимањето со Игор Ангелов и Влатко Лозановски, последното за оваа 9. сезона на Еден на Еден. Сезоната ја продолжуваме со најдоброто од изминатите 7-8 месеци 🙂

Како помина снимањето со Иван Босиљчиќ

Иван Босиљчиќ е гостин во новата Еден на Еден оваа недела од 18:50 на Канал 5. Покрај него во студио ги имавме неверојатната Добрила Чабриќ и Ана Зафирова која ни зборуваше за Feed Your Brain. Еве како помина снимањето:

Инвазија Битола

Во недела од 18:50 на Канал 5 глеадајте ја новата епизода на Еден на Еден. А, во неа гости – актерот Петар Мирчевски и екипата на „Солза и смеа“. Погледнете како помина снимањето со битолчаните.

Полно студио и овојпат! Како помина снимањето со министерот Тевдовски и актерите од Исцелител

Благој Веселинов, Анастас Таноски и Аксел Мехмед разговараа за снимањето и се она што следеше по премиерата на најновиот македонски филмски хит „Исцелител“. Министерот Драган Тевдовски, пак, го видовме во едно поопуштено издание. Одлична Еден на Еден денеска од 18:50 на Канал 5.

Kaко помина снимањето со Виолета Томовска и Ефто Пупиноски

Не една, туку две музички легенди во недела ќе го исполнат студиот на Еден на Еден со песна!Не ја пропуштајте оваа епизода на Еден на Еден со Виолета Томовска и Ефто Пупиновски. Очекувајте многу музика, анегдоти, сеќавања… Погледнете низ фотографии како помина снимањето со Виолета Томовска и Ефто Пупиноски.

© 2018 Еден на Еден. Сите права задржани. Web by Glitch Agency. Hosted by xo.mk.