Што ќе гледаме во недела?

Третата сезона на „Фчерашни новости“ стигна до 32 епизода. Во неа, последни ќе дознаете:

  • Каков диоптер носи портпаролот на Владата?
  • Совети од нутриционист за летно тело
  • Кои се последните активности пред владината реконструкција?

И оваа недела, не ги пропуштајте „Фчерашни новости“ во недела од 20 часот на Телма и во живо на Фејсбук. Сезоната е при крај, ќе ви биде криво. Останете така.