Од снимањето со Ана Николиќ и Раста

Повеќе од 300 пораки во рекордно време пристигнаа во инбокс уште од првиот момент кога го објавивме огласот за снимањето со Ана Николиќ и Раста. Интересот да се присуствува во студиото на Еден на Еден беше огромен, а епизодата со српските пејачи, кои ќе имаат свој концерт во Скопје, ќе може да ја погледнете оваа недела од 18:50 часот на Канал 5.

Погледнете како помина снимањето: