Андреа и Јованка зад камерите на Еден на Еден

Фотографии од гостувањето на Анреа Пенезиќ и Јованка Радичевиќ.

Целата емисија е достапна на нашиот јутјуб канал.

IMG_4488

IMG_4369

IMG_4373

IMG_4377

IMG_4383

IMG_4386

IMG_4395

IMG_4410

IMG_4416

IMG_4421

IMG_4427

IMG_4429

IMG_4439

IMG_4467

IMG_4469

IMG_4485