Лино Червар има проблеми со слухот

Конечно, Барса падна во Скопје! Пораз кој многу не и менува многу на Барса која сеуште е далеку на врвот во нашата група, како и во светскиот ракомет. Но, победа за Металург која дава многу надеж за натпреварите кои престојат. Со среќа, и уште многу победи да редите!

lino-meme-poraznadbarca