Без коски!

Во најновата епизода на Еден на еден се дружевме со Дамјан Манчевски, некогаш министер за информатичко општество и администрација, а денес генерален менаџер на софтверската компанија Мак-Систем.

Свртевме и партија баскет. Нормално, еден на еден  🙂

Целата епизода ќе можете да ја погледнете на нашиот YouTube канал EdenNaEdenTv,, вечерва во 20:00 часот.

Се гледаме таму!