Безобразни карти во Еден на Еден!

Емисијата со Преспав беше една од најдобрите емисии во историјата на нашето шоу. Свој удел во квалитетот на емисијата имаше и премиерното издание на играта “Безобразни карти”

Погледнете ја играта која што и вие ќе посакате да ја играте на следниот линк 😀

Како помина последната инспекција во паснионот “Преспав” може да погледнете на следниот линк, а скајп разговорот со Сузана Гавазова можете да го погледнете тука.