Биографии што ги прочитавме

Вредат и навистина препорачуваме да ги прочитате и вие! НАВИСТИНА КОГА ВЕЛИМЕ!!!

1. Ричард Брансон
01
2. Руперт Мурдок
02
3. Лари Кинг
03
4. Крег Фергусон
04