Боби Лазаревски и Миа Костова – следни гости во 1на1!

Една од најконтроверзните македонски водителки – Миа Костова, доаѓа во гости во #1на1! Плус супер разговор со виртуозот за ин-витро оплодување – Доктор Боби Лазаревски!