Борко Ристовски чита твитови за него

Во седмата сезона на #1на1 започнавме и нов сегмент во кој што нашите гости читаат твитови наменети за нив. Доколку сте едни од луѓето кои што твитале против Борко Ристовски, пазете се, можеби ќе ве најде 😀