Бургер „Зоран Заев“ и сендвичиња „Силванева“

Низ рестораните во Азија има и такви што јадењата ги крстат по познатите личности. Ако сакате да каснете „Доналд Трамп“, Азија му е мајката. Ако сакате четврт „Јанко“ со месо, мајката му е видеово подолу 🙂