Полно студио и овојпат! Како помина снимањето со министерот Тевдовски и актерите од Исцелител

Благој Веселинов, Анастас Таноски и Аксел Мехмед разговараа за снимањето и се она што следеше по премиерата на најновиот македонски филмски хит „Исцелител“.

Министерот Драган Тевдовски, пак, го видовме во едно поопуштено издание.

Одлична Еден на Еден денеска од 18:50 на Канал 5.