Како помина снимањето со Иван Босиљчиќ

Иван Босиљчиќ е гостин во новата Еден на Еден оваа недела од 18:50 на Канал 5. Покрај него во студио ги имавме неверојатната Добрила Чабриќ и Ана Зафирова која ни зборуваше за Feed Your Brain.

Еве како помина снимањето: