Kaко помина снимањето со Виолета Томовска и Ефто Пупиноски

Не една, туку две музички легенди во недела ќе го исполнат студиот на Еден на Еден со песна!Не ја пропуштајте оваа епизода на Еден на Еден со Виолета Томовска и Ефто Пупиновски. Очекувајте многу музика, анегдоти, сеќавања…

Погледнете низ фотографии како помина снимањето со Виолета Томовска и Ефто Пупиноски.