Последно снимање за сезона 9

Фотографии од снимањето со Игор Ангелов и Влатко Лозановски, последното за оваа 9. сезона на Еден на Еден.

Сезоната ја продолжуваме со најдоброто од изминатите 7-8 месеци 🙂