Инвазија Битола

Во недела од 18:50 на Канал 5 глеадајте ја новата епизода на Еден на Еден. А, во неа гости – актерот Петар Мирчевски и екипата на „Солза и смеа“.

Погледнете како помина снимањето со битолчаните.