Мама Миа!

За првпат шест гости застанаа спроти Жаре за епизодата во која гости ни се дел од актерската екипа на мјузиклот Мама Миа. Тања Кочовска, Биљана Драгичевиќ Пројковска, Арна Шијак, Нина Деан, Кире Ѓоревски и Никола Наковски ни подготвија и песни и игри и многу анегдоти околу претставата.

Погледнете како помина снимањето со актерите од Мама Миа: