Дали сите ќе откачиме?

Дали сите ќе откачиме откако ќе заврши кризава со коронавирусот?

Интересен одговор на Жаре на ова прашање му даде психијатарот, д-р Славица Арсова, во емисијата „Седи со дома 2“.

„Тешко прашање. Не знам дали ќе откачиме, арно ама, може ќе станеме подобри како луѓе. Кризата е меч со две острици. Не прави појаки и поспособни да се справиме со наредната немила ситуација“, објасни докторката.

Целиот разговор со д-р Арсова, погледнете го на линкот: