Дали сте спремни за нови скечеви?

Додека сите празнуваа ние бурно работевме на нови скечеви. По барање на гледачите оваа сабота во 19:15 часот на Телма ТВ #1на1 ќе се емитува нашето “Скеч шоу” , во кое што ќе може да уживате во постари но и “ганц” нови скечеви во кои што ќе бидат испародирани некои од познатите светски, но и македонски шоуа.

Еве како тоа “шефот” ја најавува новата епизода 🙂

Најава за #1на1 – саб, 9 јануариИ да врне и да вее и бура да коси! Сабота – 9 јануари – 19.15ч на Телма – #1на1 скеч шоу!

Posted by Eden na Eden on четврток, 7 јануари 2016

UPDATE – Бидејќи епизодата помина, погледнете дел од скечевите на нашиот YouTube канал