Даниел Кајмакоски и Тамара Милановиќ оваа недела во Еден на Еден!

Оваа недела во 20:30 часот ни гостуваат ѕвездите на Икс Фактор, нашиот Даниел Кајмакоски и Тамара Милановиќ. Даниел ќе зборува за притисоците кои ги носи славата, неговото мислење за трач магазините, детските игри при кои ја скршил ногата, тоа дека во Австрија заедно со две пејачки свиреле по свадби и многу, многу повеќе!

Гледајте ги Даниел и Тамара, оваа недела во 20:30 часот.