Детален приказ на феноменалната контрола на топка на Едисон Кавани

Едисон Кавани, бившиот соиграч на Пандев во Наполи, а сегашен играч на ПСЖ е дефинитивно еден од најдобрите напаѓачи во светот. Неговата одлична вештина за игра со топка најдобро се прикажува во оваа кратка анимација. Уживајте