Џаро за првпат во Еден на Еден!

Подгответе се за вечер исполнета со легендарни призказни – единствениот Велибор Џаровски – Џаро во недела гостува во Еден на Еден.

За времето кога за малку ќе го фатеа како мести натпревари, за илјадниците концерти кои ги организирал, дружбите со Чола…Ова е само мал дел од она што нѐ чека во недела од 18:30 часот на Канал 5.

Велибор Џаровски – Џаро за првпат во Еден на Еден.