Џез викенд во Прилеп!

Кој вели дека во Македонија нема настани за вљубениците во џез музиката? Токму таков настан ќе се одржи во Прилеп од 25.08 до 27.08 оваа година. На “International Prilep Jazz Weekend” ќе настапуваат  DJ Шурбе, Franz Kafka Ensemble, Влатко Стефановски Трио, Chui, и многу други. Љубители на џез – навалете! 😀

jazz