Џони Џанак, Миле Паника и Климе во 1на1 (фотогалерија)

Фотографии од снимањето со Бранко Огњановски.

Целата епизода можете да ја погледнете на нашиот јутјуб канал.

IMG_3746

IMG_3753

IMG_3755

IMG_3761

IMG_3764

IMG_3773

IMG_3775

IMG_3782

IMG_3785

IMG_3811

IMG_3813

IMG_3816

IMG_3824

IMG_3828

IMG_3842

IMG_3852

IMG_3868