Дизни знае зошто

Понекогаш инспирацијата доаѓа од многу чудни места. Којзнае што не чека кога ќе им дојдат 5-те минути на овие што растат со „Трансформери“ …

tumblr_ly19a98C3Q1qduy16o1_500