Доста политика – Еве го Кире Лазаров!

Во последната епизода од оваа сезона, гостин ни беше единствениот Кире Лазаров! Доколку ја пропуштивте премиерата, погледнете ја популарната “седумка“ во сосема различна варијанта.

Следната сабота, 23 мај, во 22.30ч ќе ја емитуваме best of епизодата од цела сезона 6!