Другата страна на Иран

Жени во теретана. Жените смеат да вежбаат во посебни екслузивни теретани кои се наменети само за нив.

ctHJmMA

Човек свири на гитара во паркот Шираз.

drn7E80

Рок бенд на приватен концерт.

idxfVNc

Продавачка и муштерика разгледуваат каталог додека друга жена пробува градник.

LLO00n5

Рок музиката е строго забранета. Овие момци вежбаат на свој ризик на тајно место.

mgDFxgA

Жени играат билијард во клуб за мажи каде влез за сите жени е строго забранет.

vbvMfaX

Ејлиа – артист – пие и пуши во својот дом.

wUAzx0l

Девојки пушат цигара на балкот. Кога се дома смеат да носат маици без бурка без да бидат казнети.

xCCsTaF