Еден на еден – Борче и Денис

Во недела се гледаме со Борче од #донирајкомпјутер и човекот што го нарекуваат светлата точка на пандемијата – Денис Космонаутко.

Премиера на Канал 5, во недела во 18:40 часот.

Реприза во 23:30 часот.