Еден на Еден со прашања за познатите!

Во премиерната епизода од осмата сезона, екипата на #1на1 реши храбро да оди таму каде што ниедна друга емисија претходно не била и да ги запраша познатите македонци прашања кој што никој претходно не се осмелил да ги запраша!

Песната за сезона 8 можете да ја проследите на нашиот јутјуб канал.