ЕДЕН НА ЕДЕН ТЕ БАРА ТЕБЕ

Ако ти треба работичка и

1. Си фан на Фалон, Кимел, Летерман, Фергусон или #1на1
2. Те бива со Adobe (Premiere, After Effects, Photoshop)

Ела си кај нас во тимот! Прати ни CV, твој Showreel или слично на info@edennaeden.mk и чекај го party bus-от на #1на1 пред твојата врата! 🙂

bus

p.s. нема да дојдеме со автобусот, се шалиме…